Kom tættere på TrustCulture

Hvem vi er, og hvad vi gør

Vores historie begyndte tilbage i 2020, da specialkonsulent Karin Hoeck grundlagde TrustCulture som en enhed under selskabet HowCome. Fra vores spæde begyndelse med drift af whistleblowerordninger som et svar på den stigende efterspørgsel på specialiseret støtte i forbindelse med Metoo-sager. Har vi udviklet os til en organisation med nogle af de dygtigste erhvervspsykologer og konsulenter, der alle brænder for det psykiske arbejdsmiljø. I juni 2023 blev TrustCulture etableret som et selvstændigt selskab, og siden da har vores fokus været målrettet.

Gennem vores dedikerede indsats og engagement i at forstå og løse de komplekse udfordringer inden for det psykiske arbejdsmiljø, stræber vi efter at skabe arbejdspladser, hvor alle kan realisere deres fulde potentiale. Vi forstår, at et sundt arbejdsmiljø ikke kun gavner den enkelte medarbejder, men også organisationen som helhed.

Jesper, Karin og Maria
Jesper, Karin og Maria

Med vores visionære tilgang og skræddersyede løsninger stræber vi efter at være frontløbere inden for udviklingen af fremtidens arbejdsmiljø. Vi investerer i innovative metoder for at forme en mere inkluderende, støttende og produktiv arbejdsplads for vores kunder. 

Vi er her for at hjælpe vores kunder med at udleve deres største potentiale.

Kulturen binder os sammen

Vi har konsulenter, som har rådgivet og faciliteret processer omhandlende det psykiske arbejdsmiljø og kulturudvikling siden 2003. 

Vi lægger vægt på, at give vores kunder værdiskabende og trygge løsninger, der bygger på indsigt i deres forretning. Vi går til samarbejdet med engagement og opmærksomhed.

Vi leverer operationelle løsninger med høj kommerciel og faglig indsigt på baggrund af kundens behov og situation. Troværdighed er vores centrale værdi. For os betyder troværdighed at tage ansvar for vores handlinger, vores udvikling og for hinanden i samarbejdet med vores kunder og medarbejdere.

Vores fire værdier


Troværdighed

Vi har særlig fokus på at levere evidensbaserede ydelser og rådgivning, der hvor det overhovedet er muligt. For os betyder troværdighed også, at vi siger tingene som de er.

Sikkerhed og tryghed

Vi sikrer os, at vores kunder oplever, at alle de ydelser vi leverer, er ordentlige så alle kan føle sig trygge i vores rådgivning. Vi leverer altid opdaterede løsninger som naturligvis er i fuld overensstemmelse med gældende lovgivning, samtidig med at de også er fremadrettede og med fokus på kommende udvikling på området.

Diskretion og fortrolighed

Vi ved at de ydelser og den rådgivning vi tilbyder, kræver den højeste grad af diskretion og fortrolighed. Det er derfor helt afgørende for os, at vi altid lever op til den tillid der vises os.

Kompetence

Vores organisation er blandt de mest erfarne. Vores partnerkreds og konsulenter er særlig udvalgt på deres specialområder. Som virksomhed har vi derfor et bredt spekter af viden og erfaring, hvor etikken er baseret på kompetence, ordentlighed og den størst mulige opdaterede faglighed. De ydelser og produkter vi leverer, er gennemtestede og troværdige.


TrustCulture-logoet 

Med rødder i nordisk æstetik inkorporerer det elementer, der ikke kun symboliserer tryghed, men også en dyb forankring i historie og tradition. Stærke linjer og skjold,  inspireret af den nordiske historie, er integreret for at understrege fokus på tryghed, sikkerhed og fortrolighed. Dette danske præg tilføjer en unik dimension til vores identitet.

Hvad kan vi hjælpe jer med?

Hvem er vi?

Lotte Eriksen

Erhvervspsykolog

Jeg er erhvervspsykolog og har mange års bred erfaring inden for erhvervspsykologi, herunder 8 år fra Forsvaret. Siden har jeg videreuddannet mig inden for krisepsykologi og løser i dag både opgaver inden for krise- og erhvervspsykologien. Jeg har stor erfaring med håndtering af whistleblowersager, hvor jeg rådgiver virksomheder og organisationer om, hvordan de skal navigere gennem komplekse etiske dilemmaer og konflikter.

En vigtig værdi i mit arbejde som erhvervspsykolog er, at alle niveauer i organisationen inddrages på den bedst mulige måde, således at løsningerne og indsatserne hen imod forandring bliver holdbare. Det er også en vigtig værdi for mig, at processen henimod trivsel og et bæredygtigt psykisk arbejdsmiljø er retfærdig og ordentlig for alle involverede parter og afspejler netop de værdier, som er målsætningen for processen.

Karin Hoeck

Organisationskonsulent og Stifter

Jeg er dansk-canadier, født i 1966, og uddannet diplomkandidat i afsætning, ledelse og organisationsudvikling, suppleret med organisationspsykologi fra Bergen Universitet i Norge. Derudover har jeg uddannet mig som proceskonsulent og personlig coach samt opnået certificering i personprofiltesten JTI og forandringsledelsesværktøjet Changesetter.

Min karriere startede i 1991 som PR/Marketing-ansvarlig for det engelsk- og dansktalende marked for LOOC (Lillehammer Olympic Organization Committee – Hafjell & Kvitfjell), hvor jeg arbejdede indtil 1995. Herefter har jeg haft spændende lederjobs, bl.a. på den Norske Ambassade i København.

Christopher Jansen

Adm. direktør og Partner

Jeg er passioneret omkring forbedring af arbejdsmiljøet og har en solid erfaring indenfor arbejdsmiljø- og sundhedsområdet med mere end 13 års erfaring i salg og ledelse i både nationale og internationale virksomheder. Min ekspertise har sikret mig en central rolle i forhandlingerne om nogle af landets største sundhedsordninger.

Jeg er drevet af ambitionen om at skabe et godt og sundt arbejdsmiljø, hvor medarbejdere trives og præsterer deres bedste. Jeg forsøger at tænke moderne og innovativt om ledelse og strategi. Jeg lægger vægt på at følge evidens og forskning inden for arbejdsmiljø og sundhed, men jeg er samtidig ikke bange for at udfordre status quo og søge nye metoder og løsninger.

Maria Parelius

Specialkonsulent og Partner

Jeg elsker at arbejde med noget som gør en kæmpe forskel.

Min baggrund inkluderer flere uddannelser, der styrker min viden om Stress, Åndedrættet, Nervesystemet og Yoga og jeg har en holistisk og forebyggende tilgang. Stress er en udfordring, som mange i dag enten har oplevet eller står overfor, på grund af den moderne livsstil. Desværre kan vejen tilbage være lang, hvis man først har krydset grænsen til overbelastning.

Jeg brænder for at støtte virksomheder i at skabe sunde arbejdsmiljøer. jeg finder stor glæde i, at vi sammen har et fælles ansvar for at sikre, at alle trives og er i balance.

For mig er det afgørende, at vi ser hinanden som hele mennesker, hvor både fysisk og mental sundhed spiller en central rolle i vores trivsel.