Strategisk samarbejde

2023-11-27

Partnerskab der markerer en betydningsfuld milepæl for TrustCultures bestræbelser på altid at leverer den højeste standard for whistleblowerordninger og håndtering af whistleblower-sager.

Det er med stor begejstring, at jeg kan dele den spændende nyhed om indgåelsen af vores nye partnerskab med WTC advokaterne A/S.
Dette partnerskab markerer en betydningsfuld milepæl for TrustCultures bestræbelser på altid at leverer den højeste standard for whistleblowerordninger og håndtering af whistleblower-sager.

 
Vores tilgang og fokus er ikke nødvendigvis kun på at fastslå skyld eller uskyld, men derimod også at se på helheden og sikre vores kunder i nutid og i fremtid.
Ved at forene vores psykosociale ekspertise med de stærke juridiske kompetencer hos WTC advokaterne, skaber vi et alsidigt professionelt team, som leverer operationelle løsninger med høj kommerciel og faglig indsigt på baggrund af vores kundens behov og situation.


Vi har sammen forpligtet os til at leverer en ordning, der ikke kun støtter de direkte implicerede parter, men også tager hånd om hele organisation og samtidigt forpligtet os til at opretholde den højeste standard, sikkerhed og diskretion overfor vores kunder og deres ansatte.
Vi ser frem til sammen at leverer whistleblowerordninger i fællesskab med WTC advokaterne og er fast besluttede på altid at være blandt Danmarks mest erfarne på området.